Allt i lager för omgående leverans till lågt pris

Högfrekvent Musskrämma / råttskrämma

Högfrekvent musskrämma, musstörare och råttskrämma. Olika namn men samma funktion för musbekämpning men det vanligaste namnet är musskrämma.

Finns 5  stycken olika musskrämmor / råttskrämmare på hemsidan. Musstörare är perfekt att ha för att störa ut skadedjuren. Hänger ni inte med på mina förklaringar så ring gärna mig på 042-213800 så hjälper jag er.

Modellerna 93,230 och 370 kvm = En av modellerna täcker ett rum upp till ca 90 kvm. Musskrämman går då ut med ett högfrekvent ljud i rummet som stressar ut möss och råttor. Ultraljudsvågor orsakar hörsel-stress för möss, råttor och krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Sen finns 2 andra musskrämmor som även har det högfrekventa ljudet som täcker ett rum upp till 90 kvm MEN som även ger en störning i elnätet så skadedjuren stressas ut från väggarna upp till 230 kvm eller 370 kvm den största. Detta är den perfekta musstöraren, de kallas för 230 och 370 kvm musskrämmor. Även dessa 2 sistnämnda musskrämmorna har olika inställningsmöjligheter så man kan efter ca 1 månad ställa om de i ett helt annat frekvensomfång. Dessa 3 olika produkterna använder sig av ett ljud som inte uppfattas av det mänskliga örat och inte heller av husdjur. 

Musskrämma är perfekt att ha i en lagerlokal, husbil, husvagnen. Men de flesta som köper en musstörare har det till sitt vanliga hushåll.  En musstörare är en produkt som får musproblemen till att bli mindre med tiden och till sist flyttar de ifrån ert hus pga musskrämman tröttar ut dem så de inte trivs hos er.

Musskrämma är för inomhus men sen finns även en som kallas allskrämman och den är batteri-driven och fuktskyddad och kan då användas utomhus. Den passar mot alla djur och har 3 olika inställningsmöjligheter.

( Lite vetenskap om möss och råttor, en råtta eller mus kan på 1 år ge upphov till nästan 4-600 st nya råttor eller möss. En råtta kan hoppa nästan en meter utan ansats. Möss och råttor kan gå lodrätt upp på en husfasad, rör osv. En råtta behöver ett 20 mm hål för att komma in och en mus under 10 mm.