Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Högfrekvent Musskrämma, råttskrämma

Högfrekvent musskrämma, musstörare och råttskrämma. Men varför skall man köpa en musskrämma? Jo för då gör man så att inte mus och råtta trivs där man inte vill ha skadedjuren.

Olika namn men samma funktion för musbekämpning men det vanligaste namnet är musskrämma. De vi säljer mest av är musskrämma på 370 kvm pga den täcker mest i väggar och tak.

Finns 3  stycken olika musskrämmor, råttskrämmare på hemsidan. Men varför finns olika sorters av musskrämmor ? Jo de vi säljer är för den som tex bara vill bli av med musen i ett litet rum eller till de som har ett större hus så finns en musskrämma som tar i väggarna upp till 370 kvm. Musstörare är perfekt att ha för att störa ut skadedjuren. Hänger ni inte med på mina förklaringar så ring gärna mig på 042-213800 så hjälper jag er.

Modellerna på musskrämma är  90,230 och 370 kvm = En av modellerna täcker ett rum upp till ca 90 kvm. Musskrämma går då ut med ett högfrekvent ljud i rummet som stressar ut möss och råttor. Ultraljudsvågor orsakar hörsel-stress för möss, råttor och krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Sen finns 2 andra musskrämmor som även har det högfrekventa ljudet som täcker ett rum upp till 90 kvm MEN som även ger en störning i elnätet så skadedjuren stressas ut från väggarna upp till 230 kvm eller 370 kvm den största. Detta är den perfekta musstöraren, de kallas för 230 och 370 kvm musskrämmor. Även dessa 2 sistnämnda musskrämmorna har olika inställningsmöjligheter så man kan efter ca 1 månad ställa om de i ett helt annat frekvensomfång. Dessa 3 olika musskrämmorna använder sig av ett ljud som inte uppfattas av det mänskliga örat och inte heller av husdjur. 

Hur blir man av med möss ?

Musskrämma är perfekt att ha i en lagerlokal, husbil, husvagnen. Men de flesta som köper en musstörare har det till sitt vanliga hushåll.  En musstörare är en produkt som får musproblemen till att bli mindre med tiden och till sist flyttar de ifrån ert hus pga musskrämman tröttar ut dem så de inte trivs hos er.

Musskrämma är för inomhus men sen finns även en som kallas allskrämman och den är batteri-driven och fuktskyddad och kan då användas utomhus. Den passar mot alla djur och har 3 olika inställningsmöjligheter.

Lite vetenskap om möss och råttor, en råtta eller mus kan på 1 år ge upphov till nästan 4-600 st nya råttor eller möss. En råtta kan hoppa nästan en meter utan ansats. Möss och råttor kan gå lodrätt upp på en husfasad, rör osv. En råtta behöver ett 20 mm hål för att komma in och en mus under 10 mm.

En musskrämma stör och stressar skadedjuren. Förhindrar att möss och råttor flyttar in. När ni köpt en musskrämma så måste ni ha lite tålamod. I början när ni satt in en musskrämma så blir det nästan alltid ökad aktivitet pga de kommer inte trivas hos er.

Det högfrekventa ljud som musskrämma sänder ut stör gnagarnas normala beteendemönster och gör det till slut olidligt för dem att stanna i det
rum där musstöraren är placerad. Ultraljudsvågorna orsakar alltså hörsel-stress för gnagare, framför allt möss och råttor. Ibland störs även insekter, (men på de två större modellerna finns även en speciell inställning med en frekvens som mer stör insekter, spindlar och andra småkryp

Vad hjälper mot möss INOMHUS?: Om det finns EL är en ELEKTRONISK
MUSSTÖRARE bäst, välj då som BAS en av de två produkter som är
DUBBELVERKANDE med både högfrekvent ljud och elektromagnetiskt fält (230
eller 370). Kvadratmeter-angivelserna 230 m2 och 370 m2 avser den
ELEKTROMAGNETISKA funktionen och avser antalet kvadratmeter väggar OCH
tak där elen finns
(alltså INTE byggnadens golvyta i kvm). I dessa två produkter finns även
som bonus HÖGFREKVENT ljud (sprids endast i det rum den sitter i) Sätt
därför produkten i det rum där man sett eller misstänker att mössen
trivs. Om man vill komplettera upp och ha högfrekvent ljud i fler rum,
kan man köpa till den minsta musstöraren (90 m2) den täcker UPP TILL 90
m2 med enbart högfrekvent ljud, men ljudet går inte genom väggar (så
tänk på att om man sätter den i ett litet rum på 10 m2 så klarar den
bara 10 m2). OBS! Viktigt att inte ha mat som är lätt tillgängligt för
mössen för då kan skrämman fungera sämre, (eftersom en av deras
starkaste drifter är att skaffa mat)