Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Musskrämma 230 kvm. Storsäljare

390 kr

Musskrämma 230 kvm. Fraktfritt

Högfrekvent Musskrämma på då upp till 230 kvm som passar till normal stora hus som de flesta av oss har, vilket gör detta till toppsäljaren inom musskrämmorna. OBS läs hela beskrivningen. Unik funktion med både högfrekvent ljud upp till 90 kvm men stressar även era skadedjur upp till 230 kvm i väggar och tak där ni har elen dragen.

Varför väljer vissa att köpa flera av denna musskrämma ? Jo för då stressar man ut mössen med en störning i väggarna via er el från olika håll. Missa inte paketerbjudande på dessa musstörare.

Musskrämman skickas alltid samma dag som de är beställda, vilket bidrar till att det är snabb leverans. Familjeföretag, superservice, men även billigt. 

Ordinarie pris 850 kr

Högfrekvent skadedjursprodukt som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 230 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att fly ert hem upp till 90 kvm. 

Med hjälp av växlande ultraljudsvågor vänjer sig inte djuren och kan inte stanna.

 • Täckyta: cirka 230 m²
 • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant ( drar endast 4-5 watt )
 • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
 • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar

Denna avvisare har två funktioner:

 1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

  Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

 2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

  Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar. Har ni skadedjur i era väggar så kommer de bli ökad aktivitet i början sen avtar det ( pga de gör allt för ta sig ut ert hus o då hör man de ).

   
 3. För mer info kolla under kategorin här på hemsidan instruktion och info om produkterna.

Någon av recensionerna från kunder.


Hej,

Du får gärna kopiera detta till din hemsida: “Jag beställde en musskrämma av er i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss och råttor skulle försvinna. Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen.

Hälsningar,

Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekommenderas starkt


OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!