Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Musstörare 90 kvm + Musskrämma 370 kvm. Kanonpris

599 kr

Musstörare 90 kvm  + Musskrämma 370 kvm

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

Ordinarie pris 890 kr + 550 kr = 1440 kr. 

Den ena musskrämman täcker ett rum upp till ca 90 kvm och den andra gör det samma men går även ut i väggarna upp till 370 kvm.

Modell 1 går ut med ett högfrekvent ljud i rummet. Ultraljudsvågor orsaka hörsel-stress för möss, råttor, ekorrar, myror och mest krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Denna produkt går inte genom väggar eller andra fasta föremål MEN det gör den andra modellen som är på 370 kvm som ni får i detta erbjudandet.

Modell nr 2 har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 370 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att fly ert hem upp till 90 kvm.

Högfrekvent skadedjursprodukt som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 370 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att fly ert hem upp till 90 kvm. Bli av med möss från väggarna.

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!

Ultraljudsvågor orsaka hörsel-stress för möss, råttor, myror och mest krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Ultraljud går inte genom väggar eller andra fasta föremål.

Avvisaren placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas, alternativt studsa mot hårda ytor. Denna enhet använder två ultraljudshögtalare för ökad styrka.

Slumpmässig eller kontinuerlig elektromagnetisk inställning hjälper att driva skadedjur från sina bon även i väggar och tak. Den elektromagnetiska funktionen använder elektriskt belastade kablar i byggnaden för att sända en signal, som gnagarna undviker även inne i väggen och tak-utrymmen.

Enkel att installera och helt harmlös mot människa och husdjur. Märket är av ett av världens mest berömda och säljs till allt från privathushåll till små och stora företag.

  • Täckyta: cirka 300 m²
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar.

Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Denna produkt säljs i över 80 länder i världen. Givetvis CE-märkta.  För mer info kolla under kategorin här på hemsidan instruktion och info om produkterna.


Någon av recensionerna från kunder.

Hej.

Du får gärna kopiera detta till din hemsida:“Jag beställde en musskrämmare i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss och råttor, skulle försvinna. Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen.

Hälsningar,

Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekomenderas starkt


OBS ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR upprättskyddade Och får under inga omständigheter kopieras. Anmäls omgående om det skulle påkommas