Allt i lager för omgående leverans till lågt pris

Musstörare 5 st 93 kvm. SPARA 64 %

990 kr

Musstörare, musskrämma 5 st 93 kvm. SPARA 60 % Skadedjursbekämpning på ett effektivt sätt. 


Skickar alltid samma dag som ni beställer dessa så bara beställ = familjeföretag = superservice och billigt

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

5 pack Musskrämma/ råttskrämma / insektsskrämma som var och en täcker 93 kvm. Mängdrabatt.

Ordinarie pris 2750 kr 

Musstöraren tar upp till ett rum upp till ca 90 kvm. Går ut med ett högfrekvent ljud i rummet denna musstörare. Ultraljudsvågor orsaka hörsel-stress för framför allt möss, råttor och ibland insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Denna produkt går inte genom väggar eller andra fasta föremål MEN det gör modellerna som är på 230 och 370 kvm. Denna är ett perfekt komplement till de större modellerna.

Avvisaren placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas, alternativt studsa mot hårda ytor. OBS denna är ett bra komplement till mellan modellen på 230 kvm pga den går även inuti väggarna och stressar ut skadedjuren ur väggarna genom att den ger ett elektromagnetiskt fält via elen.

Produkten använder sig av ett ljud som inte uppfattas av det mänskliga örat och inte heller av husdjur.

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!

Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Denna produkt säljs i över 80 länder i världen. Givetvis CE-märkta ( finns vissa på marknaden som inte är det ). Testat själv ut den i en testgrupp över en vinter innan jag började sälja den för några år sedan med bara positiva resultat. Får även mail varje dag att privat / företag är supernöjda med produkterna. 

Produkten använder sig av ett ljud som inte uppfattas av det mänskliga örat och inte heller av husdjur. Högfrekvent ljud. Denna skrämmer möss/råttor och insekter. Täcker upp till ca 93 kvm.

Installation rakt i vägguttaget

Någon av recensionerna från kunder


Hej.

Du får gärna kopiera detta till din hemsida:

“Jag beställde en musskrämmare i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss/råttor/ev ekorrar, skulle försvinna.

Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen

Hälsningar

Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekommenderas starkt