Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Musskrämma 5 st 230 kvm. Mängdrabatt.

1 750 kr

Musskrämma 5 st 230 kvm. 

Musskrämma även kallad råttskrämma "230 kvm". Högfrekvent Musskrämma, skulle även kunna kallas för råttskrämma, då den både skrämmer mus och råtta. 

Unik funktion med både högfrekvent ljud upp till 90 kvm men stressar även era skadedjur upp till 230 kvm i väggar och tak där elen är dragen.

Dessa musskrämmor skickas FRAKTFRI. Omgående leverans.

230 kvm passar till de normal stora hus som de flesta av oss har, vilket gör detta till toppsäljaren inom musskrämmorna. 

Produkterna skickas alltid samma dag som de är beställda, vilket bidrar till att det är snabb leverans. Familjeföretag, superservice, men även billigt. 

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter. 

Ordinarie pris 4250 kr

OBS 5 PACK

Högfrekvent musskrämma som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 230 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att bli störda i ert hem upp till 90 kvm. 

Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur). Märker ni att ert husdjur trots allt störs av det högfrekventa ljudet så kan man stänga av det! 

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!


Högfrekvent skadedjursprodukt som sänder ut ett magnetfält och ultrahögt ljud som får möss och råttor och även insekter till att fly ert hem. Upp till 230 kvm.

Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Dessa musskrämmor säljs i över 70 länder i världen. Givetvis CE-märkta. Testat själv ut den i en testgrupp över en vinter innan jag började sälja den för några år sedan med bara positiva resultat. Får även mail varje dag att privat / företag är supernöjda med produkterna. 

Husdjur uppfattar inte ljudet

Med hjälp av växlande ultraljudsvågor vänjer sig inte djuren och kan inte stanna.

  • Täckyta: cirka 230 m²
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar

Denna avvisare har två funktioner:

  1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

    Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

  2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

    Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar.

Ta bort råttfälla och musfälla och in med musskrämman i ert hus. En musskrämma är det bästa sätt att få skadedjur till etablera sig i huset. För mer info kolla under kategorin här på hemsidan instruktion och info om produkterna.