Allt i lager för omgående leverans till lågt pris

Musskrämma 5 st 370 KVM. Spara 53 %

1 990 kr

Musskrämma 5 st 370 KVM. Spara 53 %

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

5 pack Råttsskrämma / musskrämma / insektsskrämma som varje täcker upp till 370 KVM.  

Ordinarie pris 890 * 5 = 4450 kr

Skickar alltid samma dag som ni beställer dessa så bara beställ = familjeföretag = superservice och billigt

Högfrekvent skadedjursprodukt som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 370 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att fly ert hem upp till 90 kvm. 

Husdjur uppfattar inte ljudet. ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur vill säga )

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!

Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Denna produkt säljs i över 80 länder i världen. Givetvis CE-märkta ( finns vissa på marknaden som inte är det ). Testat själv ut den i en testgrupp över en vinter innan jag började sälja den för några år sedan med bara positiva resultat. Får även mail varje dag att privat / företag är supernöjda med produkterna. 


Högfrekvent LJUD och magnetfält stör skadedjur men som vi människor och husdjur inte uppfattar.

Enkel att installera och helt harmlös mot människa och husdjur. Möss, råttor och även insekter störs av detta så efter någon veckas användning så försvinner de bort. Märket är av ett av världens mest berömda och säljs till allt från privathushåll till små och stora företag.

https://www.youtube.com/watch?v=AlgY-eR_ipI

 • Täckyta: cirka 370 m²
 • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
 • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
 • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar

Den här kraftfulla elektroniska skrämman täcker ett utrymme på ca 300 m² och är mycket effektivt mot möss, råttor, men även ekorrar, myror och de flesta krypande insekter.

Denna enhet är konstruerad för användning på krogar, kontor, restauranger, hotell och andra större byggnader, men är givetvis effektiv även i ditt hem

Apparaten är utrustad med tre funktioner, inklusive fyra kraftfulla ultraljudsinställningarna som du kan anpassa mot de skadedjur du vill avvisa:

 • möss, råttor och ekorrar
 • spindlar
 • krypande insekter

 

Denna avvisare har två funktioner:

 1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

  Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

 2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

  Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar.

Ultraljudsvågor orsaka hörsel-stress för möss, råttor, ekorrar, myror och mest krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Ultraljud går inte genom väggar eller andra fasta föremål,

Avvisaren placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas, alternativt studsa mot hårda ytor.

Denna enhet använder två ultraljudshögtalare för ökad styrka.

Slumpmässig eller kontinuerlig elektromagnetisk inställning hjälper att driva skadedjur från sina bon även i väggar och tak. Den elektromagnetiska funktionen använder elektriskt belastade kablar i byggnaden för att sända en signal, som gnagarna undviker även inne i väggen och tak-utrymmen.

Täckyta: cirka 370 m²