Prishöjning på musprodukterna i December, passa på nu

Musskrämma, råttskrämma 3 st 230 kvm. Mängdrabatt

990 kr

Musskrämma, råttskrämma 3 st 230 kvm.

FRAKTFRITT. 

Skickar alltid samma dag som ni beställer dessa så bara beställ = familjeföretag = superservice och billigt

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

Råttskrämma / musskrämma / insektsskrämma 3 pack, 230 kvm x3. art:3FSPSIR-SHE 

Ordinarie pris 2550 kr

OBS 3 PACK

Högfrekvent skadedjursprodukt som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 230 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att bli störda ert hem upp till 90 kvm. 

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!


Högfrekvent skadedjursprodukt som sänder ut ett magnetfält och ultrahögt ljud som får möss och råttor och även insekter till att fly ert hem. Upp till 230 kvm.

Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Pest stop säljs i över 70 länder i världen. Givetvis CE-märkta. Testat själv ut den i en testgrupp över en vinter innan jag började sälja den för några år sedan med bara positiva resultat. Får även mail varje dag att privat / företag är supernöjda med produkterna. 

Husdjur uppfattar inte ljudet

Med hjälp av växlande ultraljudsvågor vänjer sig inte djuren och kan inte stanna.

  • Täckyta: cirka 230 m²
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar

Denna avvisare har två funktioner:

  1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

    Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

  2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

    Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar. Har ni skadedjur i era väggar så kommer de bli ökad aktivitet i början av installationen sen avtar det ( pga de gör allt för ta sig ut ert hus efter installationen o då hör man de ).

Ta bort råttfälla och musfälla helst i ert hus utan istället sätt det i tex friggeboden eller utanför ert hus så ni inte lockar in skadedjuren.

Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur). Märker ni att ert husdjur trots allt störs av det högfrekventa ljudet så kan man stänga av det!