Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Musskrämma 370 kvm + flugspiral. Fraktfritt

529 kr

Musskrämma 370 kvm + flugspiral Green Protect Fly Spirals som fångar flugor.

Högfrekvent musskrämma på 370 kvm som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 370 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att bli störda i ert hem upp till 90 kvm. 

Husdjur uppfattar oftast inte ljudet. Märker ni att ert husdjur trots allt störs av det högfrekventa ljudet så kan man stänga av det!


Denna musskrämma har två funktioner:

 1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljudet på denna musskrämma tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Musskrämman ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

  Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

 2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

  Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar. Har ni skadedjur i era väggar så kommer de bli ökad aktivitet i början av installationen sen avtar det ( pga de gör allt för ta sig ut ert hus efter installationen o då hör man de ).

Ultraljudsvågor orsaka hörsel-stress för möss, råttor, myror och mest krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Ultraljud går inte genom väggar eller andra fasta föremål. Denna enhet är konstruerad för användning på krogar, kontor, restauranger, hotell och andra större byggnader, men är givetvis effektiv även i ditt hem.

Avvisaren placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas, alternativt studsa mot hårda ytor. Denna enhet använder två ultraljudshögtalare för ökad styrka.

Slumpmässig eller kontinuerlig elektromagnetisk inställning hjälper att driva skadedjur från sina bon även i väggar och tak. Den elektromagnetiska funktionen använder elektriskt belastade kablar i byggnaden för att sända en signal, som gnagarna undviker även inne i väggen och tak-utrymmen.

Enkel att installera och helt harmlös mot människa och husdjur. Märket är av ett av världens mest berömda och säljs till allt från privathushåll till små och stora företag.

 • Täckyta: cirka 370 m²
 • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
 • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
 • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar.

Apparaten är utrustad med tre funktioner, inklusive fyra kraftfulla ultraljudsinställningarna som du kan anpassa mot de skadedjur du vill avvisa:

 • möss, råttor
 • spindlar
 • krypande insekter

 Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Pest stop säljs i över 70 länder i världen. Givetvis CE-märkta.

OBS ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR upprättskyddade Och får under inga omständigheter kopieras. Anmäls omgående om det skulle påkommas

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!