Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Musskrämma 230 kvm + 2 st 93 kvm. Årets bästa deal

790 kr

Musskrämma 230 kvm + 2 st 93 kvm. Att använda denna musskrämma, bidrar till att smågnagare som möss och råttor hålls borta från ett område. 

Detta är det paket som de flesta väljer, perfekt kombination för att stressa bort dem. Kör dessa musskrämmor som ett veckoerbjudande så passa på.

Skickar alltid samma dag som ni beställer dessa så bara beställ = familjeföretag = superservice och billigt


Ordinarie pris 850 kr + 550 kr + 550 kr= 1950 kr

Musskrämma 230 kvm + 2 st 93 kvm

Skadedjursbekämpning på ett effektivt sätt. Skadedjursprodukter av högsta kvalité fast till lågt pris.

Den ena täcker ett rum upp till ca 90 kvm och den andra gör det samma men går även ut i väggarna upp till 230 kvm och där kommer 2 st 230 kvm med i 

paketet. 

Modell 1 går ut med ett högfrekvent ljud i rummet. Ultraljudsvågor orsaka hörsel-stress för möss, råttor och de flesta krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Denna produkt går inte genom väggar eller andra fasta föremål MEN det gör den andra modellen som är på 230 kvm  som ni får i detta erbjudandet.

Modell nr 2 har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 230 kvm där elen är dragen i väggarna och taket så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att fly ert hem upp till 90 kvm. 

Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur). Märker ni att ert husdjur trots allt störs av det högfrekventa ljudet så kan man stänga av det!

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!

Med hjälp av växlande ultraljudsvågor vänjer sig inte djuren och kan inte stanna.

  • Täckyta: cirka 230 m²
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant ( drar endast 4-5 watt )
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar

Denna avvisare har två funktioner:

  1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

    Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

  2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

    Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar.


Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Denna produkt säljs i över 80 länder i världen. Givetvis CE-märkta ( finns vissa på marknaden som inte är det ). Testat själv ut den i en testgrupp över en vinter innan jag började sälja den för några år sedan med bara positiva resultat. Får även mail varje dag att privat / företag är supernöjda med produkterna. För mer info kolla under kategorin här på hemsidan instruktion och info om produkterna.


Någon av recensionerna från kunder.


Hej,

Du får gärna kopiera detta till din hemsida:“Jag beställde en musskrämmare i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss/råttor/ev ekorrar, skulle försvinna.Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen.

Hälsningar,

Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekommenderas starkt denna musskrämma.