Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

gaskanon – fågelskrämma, MED ELLER UTAN STATIV7 900 kr

Gaskanon – fågelskrämma. Pris ink moms fraktfritt.

Priset är ink moms och fraktfritt. (regulator ingår). I lager för omgående leverans. Största skillnaden mellan denna och en billigare som finns på marknaden är att den styrs elektronisk och inte mekaniskt. Den mekaniska styrs av gasflödet men de vi säljer går med batteri och gasol.

Obs kan få med fjärrstyrning som tillval som ni kan styra den upp till max 500 m ifrån enheten med fri sikt, ibland kan det gå upp till 1 km. 

Beställer ni med fjärr bestämmer man själv när den skall smälla av men kan även ta bort den funktionen och köra med timer på produkten.

Zon El08 gaskanon är en beprövad och effektiv fågelskrämma. Flera skott med oregelbundna mellanrum (slumpmässigt tidsintervall) under en kort tid har visat sig vara ett mycket effektivt medel för att stoppa skador förorsakade av fåglar och vilda djur.

Dessa gasolkanoner skjuter automatiskt  ofarliga skott (smällar) för att skrämma bort fåglar och vilda djur från områden som t ex spannmålsåkrar, fruktträdgårdar, golfbanor, fiskdammar, parker, flygfält, och soptippar. 

Gaskanoner drivs av samma gasolflaskor som används för gas-grillar. Driftskostnaden för detta skydd är bara några cent om dagen!

Zon EL08 gaskanon

Den enda rörliga delen på en Zon EL08 är ventilen som kontrollerar gasflödet. Den elektroniska gaskanonen Zon EL08 kan producera skottserier på 1, 2, 3 eller 4 skott och med ca 5 sekunder mellan varje skott.

Tidsintervallet mellan varje skottserie kan manuellt konfigureras mellan 1 och 60 minuter. Det är också möjligt att välja slumpmässiga skottserier, och då väljer kanonen olika intervall efter varje serie.

Zon EL08 gas-kanonen har en 24 timmars klocka som möjliggör att man kan konfigurera 4 tidsperioder under vilka kanonen kommer att fungera och skjuta.

Med tripod (karusell)

Zon EL08 gas-kanonen fås med roterande tripod (karusell), vilket gör att kanonen kan skjuta i 360 grader vilket gör att den säkrar ett mycket större område.

Det ända ni behöver till den är ett mc-batteri eller bil-batteri