Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Högfrekventljud mot Mullvad,Ord pr 790. slutsåld

Produkten är tyvärr slut i lager men kommer snart igen!

Högfrekventljud mot Mullvad, Sista ex.Ord pr 790 kr. obs bilderna är lite missvisande pga de skall vara helt nere i marken ner till plattan.

SISTA EX SOM VARIT PÅ MÄSSA, NYSKICK UTOM KARTONGEN ÄR LITE AVSKAVD. Mullvadsskrämma som stör ut mullvaden i trädgården fraktfritt.

Bästa är alltid att ta mullvaden/sork i fällor så denna är ett kompliment men om man inte lyckas fällorna så är mullvadsskrämman ett bra sätt att trötta ut dem i trädgården men det tar lite tid innan full verkan. Mycket enkel att installera och inga batteri behövs p.g.a den går på solceller. Pest stop är marknadsledande på marknaden vad det gäller skadedjursprodukter så denna produkt är testad och utvärderad av företaget som tillverkad dem. Solcellerna fungerar givetvis bäst på sommaren pga en svensk vinter så syns solen nästan aldrig och den kan inte laddas upp. Tar upp till 300 kvm så sätt den området där ni ser hålorna.

Om man skall lyckas med att få bort mullvaden helt så rekommenderas 5-10 fällor som sätts ut i gångarna men denna skrämman är ett bra komplement.

OBS Inget farligt för era husdjur eller barn.