Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Ultrason X, högfrekvent ljudskrämma Ord 15900

12 900 kr

Ultrason X, högfrekvent ljudskrämma Ord 15900 kr . ordinarie pris 15900 kr.

Denna skrämmer proaktivt så den ger kanske inte reagerar direkt men till sist orkar inte fåglar och andra djur vara i närheten av produkten. Fördelen med denna produkt också att om man vill så kan man även koppla in en enhet som ger ifrån sig ljud istället som man kan köpa till så man kan alternera mellan ultraljud och skrämsel ljud.

Detta är en allskrämma i stora drag. Skrämmer alla djur med ett högfrekvent ljud men med olika resultat. Så kontakta gärna oss för rådgivning 042-213800

ar i princip alla fåglar men i enstaka fall så kan gäss, fiskmåsar osv inte bry sig men alla andra blir störda till sist av ljudet. Detta är en produkt som proaktivt stör bort de för till sist vill de inte vara nära produkten. OBS beställningsvara och inget öppet köp eller gällande distansköplag.

Människor uppfattar ljudet men minst på läge med den lägsta frekvensen.

På bild 4 ser ni hur en högtalare täcker i ft . 1 feet = 30,48 cm

Ultrason X är världens första ultraljud repeller speciellt utformad för året runt användning i utomhus och semi-slutna områden. Enheten fungerar genom att skapa ljudvågor som ligger över gränsen för de flesta människors hörsel, som effektivt blir av med fåglar samtidigt som man behåller en bekväm miljö för människor. Denna elektroniska fågelåtergivare är idealisk för bensinstationer, parkeringsplatser, lager, uteplatser och mycket mer!


Med ett intervall på upp till 3 600 kvadratmeter kommer ljudet från Ultrason X att irritera och larmfåglar, gnagare, fladdermus och andra skadedjur utan fällor eller kemikalier. Fyra kraftfulla högtalare avger en frekvens som är tyst hos de flesta människor, men kommer att få olägenheter att lämna och hålla dem borta!

Ultrason X är fullt programmerbar och väderbeständig. Den bekväma och flexibla täckningen gör den perfekt för små bostadsområden som balkonger eller uteplatser och stora kommersiella utrymmen som parkeringsplatser eller butiker.


  • Underhållsfri
  • 30 meter högtalarkabel per högtalare
  • Fyra högtalare för målinriktat ljud
  • Styrenheten kan monteras var som helst
  • Väderbeständig låda och högtalare
  • Går på 230 volt, alternativt kan man sätta den till ett batteri på 12v