Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Fågelskrämma med ljud. Skräm fåglarna idag.

Fågelskrämmor med ljud är bra komplement för att skrämma bort fåglar från byggnader, områden, fält osv. Finns även med ultraljud som inte vi uppfattar. Ring gärna för rådgivning. Vi säljer endast proffsprodukter av fågelskrämma med ljud. Olika priser på olika fågelskrämmor med ljud beroende på hur mycket fågelskrämman skall täcka. Hör gärna av er för rådgivning av just den fågelskrämman med ljud ni behöver för ert fågelproblem. Vi har alla fågelskrämmor ni kan tänka er. Givetvis testar vi själv alla produkter innan vi börjar sälja de. Att skrämma fåglar är en vetenskap men det bästa sättet är att tänka att man skall göra allt för att störa och stressa fåglarna. Vi har fågelskrämma men ljud, fågelpiggar, daddi long legs, fågelskrämma med drake osv.

Varför skall man ha fågelskrämma med ljud ? För att fågelskrämma med ljud gör så att inte fåglarna trivs i det område som ni vill få bort de ifrån.

Fågelskrämma med ljud i olika varianter. Högfrekvent eller med vanligt skrämsel ljud eller rovfågelsljud. Alla produkter är proffsskrämmor och priset speglar lite av hur mycket den klarar av vad det gäller inställningsmöjligheter och variationer och området den täcker. Ring gärna och fråga