Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Fågelpiggar för att ta bort fåglar. Högst kvalité

Fågelpiggar med högst kvalité till lågt pris. Snabb leverans av fågelpiggar direkt till er. För företag, kommuner, privatpersoner osv.

Varför använda sig av fågelpiggar ? Jo för detta gör att fåglarna inte vill landa på er skorsten, altan osv. Fåglar är så smarta så de kommer inte testa att landa på fågelpiggarna utan väljer ett annat ställe att sitta på.

Fågelpiggar är det bästa sättet för att få bort fåglar från oönskade ställen. Ring gärna för rådgivning av vilken fågelspik ni skall ha. Olika modeller av fågelpiggar finns pga vilken sorts fåglar man har problem med. Priserna sjunker ju mer ni köper av mig. 5, 10,20 och 50 meters paket. Varje sektion av fågelpiggarna kommer i 33 resp 50 cm långa bitar som man sen i sin tur kan klippa av till mindre. Fågelspiken sätts fast med sätt-lim eller borras, skruvas fast. Man kan även fästa fågelspiken med tex buntband runt stolpar osv. 

Alla har rostfria fågelpiggar av högsta kvalité med plastbas förutom en modell som är till 100 % rostfri med både bas och piggarna i rostfritt. Den kallas 100% rostfri här. De andra är basen i UV-beständig plast. Ring för rådgivning på 042-213800.

Fågelpiggar mot fågelproblem.

Förebygga fågelproblem gör man genom att sätta upp fågelpiggar på ställen där man inte önskar fåglarna skall landa. Fågelpiggar skadar inte fåglarna som många tror

utan de undviker de ställen ni sätter upp fågelpiggarna och landar istället på något helt annat ställe. För montering av fågelpiggar så rengör ytan först sen sätt på med

ett monteringslim av hög kvalité. Alla fågelspik vi säljer har även flera hål per sektion så ni kan spika eller borra fast de om möjlighet finnes.