Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Om oss

Skadedjursprodukter.se

OM OSS

Fågelskrämma Sverige AB (som även äger hemsidan www.fågelskrämma.se, www.grillexpert.se och www.tilahome.se) utför försäljning, rådgivning och installationer av fågelskrämmor och allt inom fågelskydd och skadedjursprodukter. Vi har även produkter för trädgård t ex en av marknadens bästa kvalité på markväv, pizzaugnar (vedeldade eller gasoldrivna), designade möbler m m.


Företagsmål: Att ha bäst sortiment på fågelskrämmor och fågelskydd men även allt annat mot skadedjur med kvalité till bra pris. Vårt mål är givetvis också att kunna fortsätta vara ett familjeföretag där alla hjälps åt för att hålla kostnaderna nere. Vi strävar även efter att fortsätta kunna ha ett litet men effektivt lager, med minimal hyra och låga kostnader för reklam och marknadsföring. Kort sagt vill vi sälja bra kvalité till lågt pris!


Kundpolicy: Våra ambitioner är att hålla en 100% servicenivå och ha enbart nöjda kunder. Kunden kommer alltid i första rummet eftersom nöjda kunder är grundförutsättningen för att ett företag ska kunna existera. Vi hoppas därför att du hör av dig till oss med såväl positiva som negativa synpunkter. Din åsikt är viktig för oss!


Företagets historia: Det startade 2012 när jag skulle börja odla Amerikanska blåbär och fick stora problem med att fåglarna tog det mesta av skörden. Jag testade mycket från uppstoppade ugglor till cd-skivor men inget fungerade riktigt bra. Då köpte jag två olika fågelskrämmor med spö vilket visade sig vara lyckosamt, och jag märkte att det fanns ett behov för sådana produkter på marknaden. Två år senare hade jag startat företag, gjort en egen hemsida, och skaffat agentur hos den ledande leverantören av fågelskrämmor i Europa. Med åren har kundkretsen blivit större och innefattar inte bara privatpersoner utan även många företag, lantbrukare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner, golfbanor m m Produktsortimentet har dessutom utökats med fler produkter mot fåglar, och en mängd giftfria produkter mot andra skadedjur (givetvis väl testade och godkända). Efter ytterligare några år i branschen fick jag vid en resa till Portugal kontakt med en  leverantör av vedeldade pizzaugnar. Lite senare fick jag även kontakt med leverantörer i Italien och andra delar av Europa, och har därefter valt ut de bästa på marknaden. / Tobias Rydberg (VD)


Artikel från Helsingborgs dagblad: http://www.hd.se/lokalt/hoganas/2015/03/05/en-skrammande-bra-ide/


10000-tals nöjda kunder.

REFERENSER:


# Hotell

# Flygplatser

# Några av Sveriges största mataffärer

# Många av Sveriges största bilkedjor

# Många av Sveriges mest kända Golfklubbar

# Många av Sveriges stora bostadsrättsföreningar

# Fastighetsägare

# Kommuner

# Lantbrukare

# Privatpersoner osv.


Klicka på länkarna nedan, som visar olika användningsområden för fågelskrämmor:


ICA http://youtu.be/E5zxsbwjD6M


Arg fiskmås före installation i Höganäs kommun på ett dagis https://www.youtube.com/watch?v=kJuqTBC9zi0&feature=youtu.be


Efter installation på samma dagis i Höganäs kommun: https://www.youtube.com/watch?v=v7-hKuOT1IM&feature=youtu.be


Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha offert vid större beställningar, söker något som vi inte har med på hemsidan, eller om ni kanske t o m vill bli återförsäljare. Vi kommer även gärna ut till ert företag för personlig rådgivning.


KONTAKT:

Fågelskrämma Sverige AB

Farhultsvägen 115

263 95 Farhult

Tel 0046 42213800

E-mail: [email protected]

Kontakt person:Tobias