Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Musfälla, Råttfälla, Musskrämma

Effektiv musfälla och råttfälla i högst kvalité. Tips är att komplettera med någon musskrämma så de inte etablerar sig där ni har problem. Musskrämma är det vi säljer mest av och är bra sätt att bekämpa möss. Men varför invenstera i en musskrämma ? Jo för en musskrämma stressar ut både möss och råttor. Om ni köper en musskrämma så välj helst modellen 230 eller 370 kvm för de musskrämmorna går även med en störning i era väggar via ert elnät och får mössen till att inte etablera sig hos er.  Många frågar angående musskrämmorna om det garanterat inte kommer in möss när man satt in dem ? Jo skadedjuren kan ändå titta inom men med en musskrämma så gör man så de inte trivs i ert hus.

Lite vetenskap om möss och råttor, en råtta eller mus kan på 1 år ge upphov till nästan 4-600 st nya råttor eller möss. En råtta kan hoppa nästan en meter utan ansats. Möss och råttor kan gå lodrätt upp på en husfasad, rör osv. En råtta behöver ett 20 mm hål för att komma in och en mus under 10 mm. En musstörare gör så att de inte etablerar sig i ert boende. Men sätt gärna ut ngn musfälla eller råttfälla för att ta några som kommer in ert hus. Bästa betet till en musfälla är jordnötssmör. Men en musskrämma gör så ni även stressar ut mössen.

Varför skall man Investera i en musskrämma ? Jo för att skydda er från att mössen flyttar in hos er. Vi skickar musskrämmor varje dag hem till er direkt.

Fakta om råttor.....

Brunråttan kan få upp till 22 ungar. Nyfödda råttor är nakna och blinda men de utvecklas fort. Efter två till tre veckor slutar modern med digivning. Ungarna blir efter två till tre månader könsmogna. Räkna då ut själv hur många råttor det kan bli ert hus om de etablerar sig.....

Förebygg idag genom att köpa en musskrämma eller flera musskrämmor, musfälla, råttfälla. De kallas musskrämma men stressar även ut råttor.

Svartråttan och brunråttan är de skadedjur i släktet som förekommer i de flesta delar av världen. De ödelägger grödor och redskap, skadar hus och infrastruktur, och sprider sjukdomar till människor och husdjur. En eller flera sätt finns att ta dessa skadedjuren.

Råttfälla, musfälla eller någon sorts av musstörare, råttstörare. Finns även andra sorts produkter mot skadedjur här på hemsidan.

OBS Viktigt att tänka på när ni tar en mus eller råtta i en musfälla respektive råttfälla att alltid använda skyddshandskar och stor försiktighet. Det är skadedjur som mycket ofta bär på sjukdomar, bakterier osv.