Obs fraktfritt över 400 kr, musskrämmor skickas samma dag

Fågelskrämma

Varför började jag sälja fågelskrämmor ? Har en egen blåbärsodling som jag startade för 10 år sen jag hade jätteproblem med fåglar. Då testade jag de fågelskrämmor som jag fick tag på utan bra resultat men till sist hitta jag en firma i England som sålde en fågelskrämma med denna spöfunktion och en drake och det fungerade bäst.

Fågelskrämma till lågt pris med hög kvalité. Kundsupport 042-213800.  Fågelskydd med fågelskrämma är ett samlingsord för allt som man har med att mota bort fågelproblem och vi har alla dessa produkter.

Fågelskrämma med drake med spö-funktion i hög kvalité från England i höjderna 5 till 9 meter. Varför olika höjder på våra fågelskrämmor ? Jo pga man vill få fri vind  på fågelskrämma så draken kan flyga fint. Sen har vi ett eget spö i aluminium som vi tillverkar i Sverige också som är storsäljaren som fågelskrämma. Den fågelskrämma håller för allt. 

Vi vet allt som har med fåglar att göra. 8 års erfarenhet. Börja med hemsidan www.fågelskrämma.se som fortfarande finns och har gjort och gör många installationer av fågelskydd. Utgår från Ängelholm men numera rikstäckande installationer. Tillhör båda Fågelskrämma Sverige AB.

Fågelskrämma finns i olika utföranden. Fågelskrämmor med ljud är bra komplement för att skrämma bort fåglar från byggnader, områden, fält osv. Finns även med ultraljud som inte vi hör ljudet som stressar ut de från byggnader tex eller på tak osv.

Sen finns då fågelskrämma med spö funktion från 5 meter till 9 meter långa spö ( teleskop-spö ) som man sätter en drake på med lina. Varför olika höjd på fågelskrämmorna ?? Allt beroende på om man får fria vindar eller inte. 5-7 meters fågelskrämmor är de som säljer mest pga de som är högre är vindkänsligare.

Sen har jag även nu tagit fram ett spö i aluminium som tillverkas i Sverige av högsta kvalité där spöet håller för allt PLUS toppen är ledad så den trasslar inte så lätt. Finns i 3,8 , 5 eller 6,25 höga.

Har även special-fäste för att tex sätta på en brygga eller ett platt tak. 

Ett tips också är att sätta upp fågelspik / fågelpiggar som ett komplement på högre avsatser, lyktstolpar, gavlar osv så stressar de fåglarna från att inte kunna landa. Har ni frågor så kontakt gärna oss. Vi har allt i fågelskydd.